Norsk julemat til jul?

Ikke alle kommer seg til Norge i jula, fortvil ikke. Du kan kjøpe norske julevarer her og samtidig støtte Sjømannskirkens arbeid i Frankrike.

Men vær rask: bestill innen 28.oktober kl 12h00

Bekymret for årets julemat?

Støtt Sjømannskirkens arbeid i Frankrike ved å bestille årets norske julevarer hos Sjømannskirken i Paris.

Her kan du finne mye god julemat! Blant annet konfekt, sjokolade, marsipan, julebrus, pinnekjøtt og medisterkaker.

Vi jobber med en nettbutikk med andre norske varer som røket og gravet laks, brunost, kaviar, makrell i tomat og mer. De aller fleste varene i dette skjemaet blir bare bestilt inn til denne forhåndsbestillingen og blir ikke nødvendigvis tilgjengelige i nettbutikken.

Ønsker du deg Ribbe til jul? Hvis vi får mer enn 10 stk som ønsker Ribbe kan vi bestille det også. En Tynnribbe fra Gilde på ca 3 kg, koster ca. 150€. Send epost til mai@sjømannskirken.no innen 26/10-2020

Varene hentes ved Sjømannskirken i Paris i begynnelsen av desember. Enkelte leveringer i området kan avtales ved større bestillinger, mot betaling.

Vi kan sende bestillinger i posten, på mottakers ansvar, kostnad på porto og emballering vil tilkomme.

Blir enkelte varer utsolgt på lager vil dere få beløpet refundert.

Bestillingsfrist: 28.oktober kl 12h00

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.