"Landskap" av Siri Knoepffler

Salgsutstilling 4. mai - 1. juni 2020. Kunstneren gir 30 % av inntektene fra salgsutstillingen og alle inntektene fra kunstauksjonen til Sjømannskirken i Paris.

Siri Knoepffler.  Foto: Tonje Thoresen

FrançaisFrançais

Siri Knoepffler er opprinnelig fra Oslo. Hun bor og arbeider i Plaisir like utenfor Paris. Siri henter inspirasjon fra menneskets forhold til natur og det inntrykket den etterlater i oss. "Å observere og å se natur, utløser fantasi og viser lyset som livets kilde".

Bildene viser jord, himmel og hav som flyter over i hverandre og skaper nye former. Siri skildrer landskap som speiler både minner og indre reiser. Teknikken som brukes er olje på lerret og mixed media på treplate.

----

Klikk på hvert enkelt kunstverk for å se større bilde, mer informasjon eller for å kjøpe maleriet.

Last ned bildekatalog med priser her

Her kommer du direkte til Kunstaksjonen

Hvorfor gir du Sjømannskirken i Paris et kunstverk til Auksjon, i tillegg til 30% inntektene på salgsutstillingen?

«Et enkelt valg- Sjømannskirken i Paris er veldig viktige i det norske miljøet, et sentralt møtested for alle oss nordmenn i Frankrike. Et sted for sosialt liv, vennskap, varme, hjelp og støtte for de som trenger det. De gjør en kjempejobb og fortjener all støtte de kan få. Spesielt nå som alt er så usikkert rundt oss, da er det også vår tur til å hjelpe dem»Siri Knoepffler

.........................................................................................................................

Spørsmål om salgsutstilling og auksjon
Vennligst kontakt: Maren Hegland Ingvaldsen