Bli med på 17. mai-lekene og mitt drømmetog

Tegn og send inn ditt drømmetog eller deg selv i toget. Her har du også alt du trenger til å lage 17. mai-leker hjemme

Tegn "Mitt drømme-17.mai-tog"
17. mai er barnas dag for å gå i tog og å spise mye iskrem. I år får vi ikke gått i tog. Tegn derfor ditt drømmetog, deg selv i tog eller andre du vil ha i toget. Det kan være fra fantasiverden med flyvende is og brusfosser eller realistisk som du ser for deg en fin 17. maidag. Send tegningen til oss så setter vi sammen alle tegninger fra hele Frankrike til ett stort felles drømmetog! Bruk A4-papir, masse farger og tegn i vei! Alle i toget kan helst marsjere mot høyre på arket (ellers blir det kollisjon). Husk å skrive navn og sted! Tegninger sendes til mhi@sjomannskirken.no eller sms +33 663168309 innen 14. mai.

Denne filmen viser hvordan du kan være med å leke.

Her er stemplingskort. Print ut til bruk

Husk å handle is, pølser og ingredienser til vaffelrøre. Her er vaffeloppskriften til sjømannskirken i Paris:

(tilbake til hovedsiden 17. mai)