Hvordan kan du bidra?

1. Send oss en kort film til en av sendingene (maks 15 sek)
2. Tegn "Mitt drømme-17.mai-tog"
3. Kjøp lodd, digitale vafler eller bidra med en digital premie

1. Send oss en kort film til en av sendingene

Filmen skal vare i maks 15 sekunder, med en hilsen fra deg eller fra familien din. Det kan være f.eks:

• Film dere selv mens dere roper "Gratulerer med dagen fra familien Olsen i Paris", "Hurra fra Eva i Bordaux" osv
  • Film familien som leker en typisk 17.mai-lek (sekkeløp, potetløp, Hallingkast osv)
  • Spill eller syng en sang
  • Lag en 17. mai limmerik
  • Mitt favorittsitat fra Grunnloven
  • Andre gode ideer?

Og fyll på med effekter; norske flagg, 17.mai-effekter, bunader, korpsinstrumenter.....

Send filmen på e-post til mhi@sjomannskirken.no eller på sms på telefon +33 (0)6 63 16 83 09.

Du kan også bruke verktøyet Wetransfer.com (se veiledning nedenfor)

Frist: 14.mai (gjerne tidligere) for kl 12:00-sendingen og 17.mai kl 14 for å komme på kl 18:00 sendingen.

2. Tegn "Mitt drømme-17.mai-tog"

17. mai er barnas dag for å gå i tog og å spise mye iskrem. I år får vi ikke gått i tog. Tegn derfor ditt drømmetog, deg selv i tog eller andre du vil ha i toget. Det kan være fra fantasiverden med flyvende is og brusfosser eller realistisk som du ser for deg en fin 17. maidag. Send tegningen til oss så setter vi sammen alle tegninger fra hele Frankrike til ett stort felles drømmetog! Bruk A4-papir, masse farger og tegn i vei! Alle i toget kan helst marsjere mot høyre på arket (ellers blir det kollisjon). Husk å skrive navn og sted!

Sendes til:

Digitalt til: mhi@sjomannskirken.no eller +33 (0)6 63 16 83 09

Post til: Église Norvègienne de Paris, 74 Route de Montesson, 78110 Le Vésinet

Dette tror vi blir skikkelig gøy, med din hjelp! Tips gjerne venner og familie, barn og voksne om dette, da blir vi mange!

3. Kjøp lodd, digitale vafler eller bidra med en digital premie

Lotteriet trenger premier som kan sendes over internett. Lodd kan kjøpes på hjemmesiden fra 7. mai. Kjøp gjerne en digital vaffel mens du ser på sendingen.

Bruk mobiltelefon når du filmer

Film i liggende formatIkke stående

Prøv å unngå at de du filmer står med skarp sol i ansiktet, det blir mye mysing av det. Men film heller ikke rett mot solen.
NB: Alle som filmes må godkjenne at de filmes og at filmen publiseres på Facebook og i nyhetsbrevet.

Disse filmene vil vi klippe sammen og legge inn i 17.mai sendingen.

Du kan også bruke verktøyet Weetransfer.com Du trenger ingen registrering.

10.08.2020 03:14:11
02.05.2020 19:30

Hvordan bruke Wetransfer?

03.05.2020 20:15

17. mai-kiosken

Stedet der du kan kjøpe lodd, digitale vafler, besøke kunstutstillingen og kunstauksjonen vår og delta på årets "17. mai-nøtter."