Click & Collect - Kiosk

Kjøp norske matvarer hos oss og hent i hagen til Sjømannskirken i Vésinet!

Kjøp norske matvarer og laks i vår nye nettbutikk!

Med litt større bevegelighet etter 11.mai, tilbyr vi kjøp av norske matvarer, laks og hermetikk i vår nye nettbutikk.

Under disse korona-tider er det mange som savner en bit av Norge. Så hvorfor ikke legge handlingen til Sjømannskirken, og samtidig støtte en god sak? Varene kan kjøpes i skjemaet under, men alle varene er ikke listet. Dersom du er ute etter noe annet, eller kanskje noe til baking, ber vi deg sjekke hele beholdningen og priser her.

Vi handler bare varer til julemarkedet om høsten, derfor er dessverre noen varer i kategorien "best før, ikke dårlig etter". Disse selges til redusert pris.

Du kan legge til varer og pris selv helt nederst i skjemaet dersom du vil handle varer fra beholdningslisten... OBS: Husk å legge inn beløp for varene som ikke er i listen.

Alle varer må bestilles på forhånd, og må hentes ved Sjømannskirken i Paris. Vi har dessverre ikke mulighet til å sende varer per post eller levere andre steder. Ring i forkant slik at vi kan pakke varene klare. Det vil ikke være mulig å komme inn i Sjømannskirken av smittehensyn, men vi tar imot deg i hagen, hvor du vil få overlevert varene på god avstand.

ALLE PRISER ER I EURO.

Vi selger så lenge lageret rekker.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.