Oppsøkende virksomhet

I tillegg til å invitere inn til kirken, driver vi også med oppsøkende virksomhet.

(Illustrasjonsfoto)

Sjømannskirken ønsker å være til stede i verdens hverdag. Vi drar på besøk til eldre, syke og eller ensomme som ikke har mulighet til å komme til kirken. Vi besøker også norske innsatte i franske fengsler ved behov. Ta kontakt med staben hvis du eller noen du kjenner trenger besøk. I tillegg oppsøker vi områder i Frankrike der det bor nordmenn, da i størst grad Sør-frankrike, men også i vest og øst. Er du student eller elev i Paris, Normandie eller andre steder og trenger noen å snakke med, så er det bare å slå på tråden. Det er ikke alt vi kan hjelpe med, og heller ikke alle problemer vi kan løse, men kanskje vi kan veilede - eller være en samtalepartner i en utfordrende hverdag.