Utleie av festlokale

Feire dag i Paris?
Lei nydelige lokaler i den herskapelige villakirken!

"Der inne er Paris - her ute er Frankrike."

Det er blitt mer og mer vanlig å invitere med gjester til utlandet enten det er rund dag, bryllupsdag eller annet som skal feires. Sjekk om Sjømannskirken i Paris kan være noe for deg - her ligger alt tilrette for en uforglemmelig feiring!

Villakirken, som er lett tilgjengelig fra sentrum med tog, ligger nydelig til omkranset av stor hage med terrasser, og i den vakre festsalen kan det dekkes til 30. Med i grunnprisen får du det meste du trenger til gjennomføringen: Full tilgang til kjøkken, duker, dekketøy og vaser, rom i umiddelbar tilknytning (fint feks. til koldtbord), enda et rom med salong, og selvsagt toalett. For 5000 kr har du alt dette tilgjengelig mellom avtalte klokkeslett, og vi kan også gi tips om catering, blomster, mm. om ønskelig. Her kan både vertskap og gjester fort få et minne for livet! Ta kontakt på paris@sjomannskirken.no for detaljer hvis du vurderer tilbudet.