Stor aktivitet i barnegruppen

Det var et salig kaos på barnegruppen da det var over 30 barn og 20 foreldre som koste seg på kirken på ukens barnekveld.

Nå begynner kirken å bli ganske liten påtorsdagene, når det kommer over 30 barn med foreldre tilbarnegruppen på torsdagene. Og da er det høy aktivit og mye lyd somrunger både inne i kapellet, som for anledningen er omgjort til"leke værelse", og ute i haven når alle disse spreke barna eri full aktivitet. Og mens barna er opptatt med alle aktivitetenesammen med 5-6 voksne ledere, koser forledrene seg med kaffe ogvafler ute i haven mens drøsen går, både på norsk og thai.

Det hele begynner med lunsj og sang, før det settes i gangmed aktivitetene. Når det nå nærmer seg julen, så er detmest juleaktiviteter som står i fokus, der det både erjulebakst, fletting av julekurver, øving til Lucia feiringen ogjulespill til julegudstjenesten som er noen av de mangeaktivitetene som barna koser seg med.

bakingtiljul1

Det er utrolig moro at barnegruppen er i så stor vekst, noesom viser at både barn og voksne trives medaktivitetene på kirken. Og slike ting sprer seg fort i dennorske kolonien, så det dukker stadig opp nye ansikter. Det kommerogså barn fra både den svenske og danske kolonien også, som viserat de også trives med det som barnegruppen driver med. Og ekstramoro er det når det kommer barn som er på ferie i Thailand for åvære med på gruppen.

Nå gleder vi oss til både Lucia feiringen og julegudstjenesten,der vi skal få oppleve det barna har lært påbarnegruppen.