Ny Sjømannsprest og Daglig Leder

Velkommen til vår nye Sjømannsprest og daglig leder

Nå har vi fått på plass ny fast sjømannsprest og dagligleder som tar over etter Arnstein Lothe. 

Hennes navn er Helle Maria Wolstad, og vil være på plass i Pattaya 1 oktober 2022.

Hun har sendt oss en presentasjon for at vi skal få et innblikk i hvem hun er og hva hun har drevet med før hun kommer hit:

"Jeg er 59 år har 4 voksne barn og to barnebarn, ett på 14år og ett på 4 måneder.  Og for å si det med en sang: " Jeg reiser alene". Jeg er utdannet teolog ved MF og TF, men er oppvokst i Metodistkirken (misjonærbarn) og begynte som prest der. Siden jobbet jeg i Kirkens Bymisjon, Kirkens SOS i mange år, og var også i tre år leder av Stovner frivilligsentral. Jeg har vært Metodistprest flere steder i Norge og da jeg gikk over til Dnk var jeg sokneprest på Osterøy og kommer nå fra Geilo.  Musikk er min store lidenskap og jeg hører på alt fra heavyrock, viser, pop og salmer til klassisk. Derfor er jeg opptatt av å bruke musikk på flere måter i kirken og har utarbeidet både Dylan-messe, retropop-messe og blue Christmas (en gudstjeneste med alternativ julemusikk for dem som synes julen kan være tung).  I samarbeid med recovery og AA har jeg også hatt "sinnsrogudstjenester". Som lite barn bodde jeg i Congo og har sener jobbet og studert i Israel og USA.  Er glad i å lære språk, men vet ikke om jeg vil klare Thai, selv om jeg nå forsøker meg på et nettkurs. Privat elsker jeg å gå turer, trene, reise og være ute i naturen enten det er på sjø eller land eller skog. Når jeg har tid er det musikk og så leser jeg gjerne bøker og er spesielt glad i Coello og Tolkien." 

Velkommen skal du være, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg.

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info