Stol på Sjømannskirken

Kjøp en stol til vår nye sjømannskirke i Pattaya.
Vi trenger nye møbler og du kan være med å bidra.

Hagen vår skal fylles med nye stoler og bord. Vi ønsker å gi deg mulighet til å bidra med noe som blir til felles nytte og glede for alle brukere av sjømannskirken.

Pris pr. stol: THB 1.000  (ca. NOK 270)

Bord og 4 stoler: THB 10.000  (ca. NOK 2700)

Møbler til vårt leseværelse(dagligstue): Bidrag à THB 10.000

Vår dagligstue/leseværelse skal fylles med nye møbler, og vi trenger flere bidrag for å kunne finansiere nødvendige innkjøp. Takk hvis du kan bidra!

Nye TV'er til våre publikumsområder: Bidrag à THB 20.000

Vi trenger nye tv'er for våre brukere, det enten gjelder store sportsarrangementer, eller annet bruk som planlegges med bruk av tv-skjermer. Prisen på nye store tv'er har gått ned i det siste, men vi trenger 2-3 bidrag av THB 20.000.

Oppgradering av vårt høyttaleranlegg: Bidrag à THB 3.000

Vårt loslitte høyttaleranlegg skal vi ta med oss til ny kirke, men vi trenger å oppgradere og supplere. Vi setter stor pris på hvis du kan bidra! Vi trenger mange bidrag!

Ny datamaskin for publikum i biblioteket: THB 15.000

Vi trenger ny datamaskin for vårt nye bibliotek. Maskinen er hyppig i bruk for våre gjester og svært kjærkommen. Vår gamle maskin synger på siste verset og vi trenger en ny.

OBS. Du kan også gi gave med Vipps nr. 64812.
(Merk gjerne betalingen med hva du ønsker å gi støtte til.)

TUSEN TAKK FOR DITT BIDRAG!

p.s. nederst i skjemaet er et valg for valgfritt beløp. Her kan du skrive inn dersom du ønsker å gi mer eller mindre enn de fastsatte bidrag som er nevnt over. Alle bidrag er kjærkomne!

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.