Julemarked

Hvert år arrangerer vi et stort julemarked i Sjømannskirken vår Rotterdam. Og vi arrangerer også et julemarked i Duivendrecht utenfor Amsterdam.

>

Velkommen til vårt årlige store julemarked. Her vil du finne et stort utvalg av velkjente norske kofter, gensere, smykker, håndarbeid, julepynt og norske delikatesser. Norske smørbrød, hjemmelagede kaker, kaffe og te vil bli servert i vår kafé.

Ta med familien og venner for en unik smak av Norge! Inntektene fra julemarkedet vil gå til vedlikehold av vårt vakre, fredede kirkebygg og våre mangfoldige aktiviteter i Nederland.

Vi holder julemarked to helger i Rotterdam og en dag i Duivendrecht(Amsterdam)

Sjømannskirken i Rotterdam:

12. - 15. november 2020

21. - 22. november 2020

Westzeedijk 300, 3016 AP Rotterdam

Duivendrecht/Amsterdam:

Fredag 27. november 2020

De Kleine Kerk
Rijkstraatweeg 129, 1115 AG Duivendrecht

Kerstmarkt

De Noorse Kerk, die in 2014 haar eeuwfeest vierde, nodigt u uit voor de Kerstmarkt in Rotterdam en Amsterdam. Ons assortiment bestaat uit allerlei bijzondere Noorse producten, zoals Noorse truien, sieraden, handwerk, kerstartikelen en culinaire specialiteiten.

Dit is een prachtige gelegenheid voor uw sinterklaas- of kerstinkopen! Veel artikelen zijn alleen op deze markt verkrijgbaar. Alles is van topkwaliteit en 100 % Made in Norway!

Noorse Kerk/ Sjømannskirken i Rotterdam:

12. - 15. november 2020

21. - 22. november 2020