Velkommen til bryllupsfest i vår unike og stemningsfulle kirke!

Bryllup på Sjømannskirken i Rotterdam
Rotterdam er en moderne havneby som har mye spennende å by på. Sjømannskirken ligger sentralt plassert i en stor park, like ved turistattraksjonen Euromast. Du kan lese mer om byen her.

I Nederland ikke kirker vigselsrett, så den juridiske delen av vielsen må ordnes på forhånd. Kontakt gjerne den norske ambassaden i Haag eller rådhuset i Rotterdam. Eventuelt kontakt rådhuset der dere bor, eller skal bo når dere er i Rotterdam. Man kan også ordne det juridiske i Norge før en kommer til Nederland.

Mottakelse i etterkant av bryllupet?
Det er fullt mulig å leie deler av kirkebygget for en mottakelse i etterkant av bryllupet. Ta kontakt for priser og detaljer.

Ta kontakt med Sjømannskirken på rotterdam@sjomannskirken.nofor mer informasjon.