Konfirmasjon

Bli konfirmant på Sjømannskirken du også!

Første samling høsten 2018 er presentasjonsgudstjenesten søndag 16. september klokken 11.00. Etter kirkekaffen har vi et informasjonsmøte fra klokken 13 -14. Vi tar også opp konfirmanter i løpet av året. 

Konfirmantene møtes i sjømannskirken i Rotterdam én søndag i måneden fra klokken 10.00 – 14.00.

Kl. 10.00 forberedelser til gudstjenesten
Kl. 11.00 Gudstjeneste for alle
Kl. 12.00 Kirkekaffe for alle
12.30 – 14.00 konfirmantundervisning i biblioteket

I november er dere med og hjelper til på julemarkedet.

Det er to obligatoriske konfirmantleire som inngår i undervisningsplanen, der dere møter norske ungdommer fra hele Nord-Europa. Leirene er en veldig viktig del av undervisningen og for gode minner for livet. Årets høstleir er i Sjømannskirken i Hamburg i oktober og London fra torsdag til søndag en langhelg midt i mars. Dere må søke om fritak på skolen den fredagen, siden vi reiser en torsdag kveld. Be om fritaksbrev fra oss.

Undervisning på norsk
Norsk er det viktigste språket hos oss, fordi vårt oppdrag er å gi undervisning på morsmålet. Likevel er det flere som har nederlandsk som sitt førstespråk. Vi tar også imot konfirmanter fra våre svenske naboer.

Er du interessert? Ta kontakt med

Ingvild Henden Håker.   ihh@sjomannskirken.no  eller ring: +31104365123

Be om registreringsskjema.

Konfirmantavgiften var i fjor 400 Euro og betales over to semester Det er fullt mulig å be om økonomisk støtte, eller dekke av reise. Vi ber om forståelse for at prisen kan endres noe på grunn av reiseutgiftene.

Bli konfirmant på Sjømannskirken du også!

Del