Konfirmasjon med palmesus

Se bildene fra konfirmasjonsgudstjenesten på Palmesøndag.

Fem flotte konfirmanter ble konfirmert i sjømannskirken i SanFrancisco 17. april: Knut Mathias Storvestre, Sondre Borchgrevink,Linnea Laxo Limon, Ingeborg Rismyr og Stine Marie Arestøl.

Det var dekket til flott kirkekaffe og mange glade smil kunneobserveres rundt kaffebordet etterpå. I sin preken, som i stor gradvar rettet til konfirmantene, sa Hans-Jørgen Svartvasmo at "Jesussår en drøm i oss. En drøm om en verden hvor rettferdigheten seirerover diskrimineringen, hvor sannheten seirer over løgnen, hvorkjærligheten seirer over hatet, hvor livet seirer over døden. I dagfår vi del i denne drømmen. La oss ta følge med Jesus videre og laoss gjøre det i visshet om at han fortsatt står ved det løftet hanga oss ved vår dåp, da han sa: Se, jeg er med dere alle dagerinntil verdens ende."

Litt Skjærtorsdag fikk vi også, da det ble feiret nattverd igudstjenesten. Nå er alteret dekket av. Blomstene er borte, lyseneer borte og kirkerommet står nakent og klart for langfredagensgudstjeneste.

Velkommen til å følge Jesu vandring gjenom den stille uke. Frafest - til sorg og død - og helt frem til gledesfestenpåskedag.