Huldra

Et nettverk av skandinaviske kvinner som lever i en amerikansk hverdag.

Huldra er et nettverk av skandinaviske kvinner som lever i en amerikansk hverdag. Huldra har også som formål å hjelpe til i kirken når det trengs. Blant annet hjelper mange Huldrajenter til på julebasaren og tidligere holdt de en fundraiser hvert år til inntekt for kirken.

De senere årene har Huldra blitt en mer begivenhetsbasert damegruppe. Det viser seg vanskelig å få til faste møtepunkter for travle damer med jobb og barn hjemme. Dersom noen har forslag til aktiviteter de ønsker å gjøre sammen med andre spreke damer; ta kontakt.

Noe fast medlemsskap i denne gruppen er ikke nødvendig.

Hvis du ønsker å bli med i Huldra eller har forslag til ting du har lyst til å gjøre sammen med andre - enten her på kirka (eksempel; bake lefser) eller utenfor kirken (eksempel; dra på vinsmaking til Sonoma) kan du sende en e-post til:
sanfrancisco@sjomannskirken.no
eller følge siden på Facebook