Julebasar// Christmas Bazaar

Julebasar er alltid helgen før Thanksgiving i November!
The Christmas bazaar is always the weekend before Thanksgiving!

Den tradisjonelle julebasaren, som kvinneforeningen Tabitha står for hvert år, går av stabelen Fredag 17. November og Lørdag 18. November 2017. Fra 10.00 til 16.00. Det blir som alltid kafè i kirkestuene, med servering av kaffe, te, smørbrød og kaker.

Nede i kirkerommet og på galleriet vil mange norske tradisjonsvarer være for salg, både innkjøpte og selvlagede ting. Her vil du finne alt fra norsk tradisjonsmat og juledekorasjoner, til tradisjonelle norske klesplagg - og sølv. I tillegg til salg blir det også lotteri, med flotte gevinster.

The traditional Christmas bazaar, as always run by our auxiliary group Tabitha, will this year be held Friday November 17.th and Saturday November 18th, from 10:00 AM to 4:00 PM both days. There will be a cafe upstairs, serving coffee, open faced sandwiches and strawberry cream cakes.

In the church room and the galleria there will be plenty of traditional Norwegian Christmas decorations for sale; Both handmade and bought from Norway. You can also buy Scandinavian food, sweaters and jewelry, in addition to raffles with great prizes.