Glad i Superonsdag

Et tilbud som styrker sosiale bånd.

Overgangen til et nytt land kan være utfordrende. Ikke minst gjelder det familier som også har med seg et nytt barn. Langt borte fra sitt gamle nettverk kan det å være småbarnsforeldre være ekstra tøft. På onsdager ønsker Sjømannskirken å gjøre det litt lettere for foreldre og barn. Vi inviterer til sanggrupper og lunch. Dette er et tilbud som gjør relasjonen mellom foreldre og barn sterkere – og det er et viktig møtested for nybakte foreldre.

Vi blir glade når vi får tilbakemeldinger som disse: «Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dette tilbudet.» «For meg har Superonsdag vært kanskje den viktigste grunnen til at jeg trives i Singapore». «Jeg har fått venner her som jeg også henger sammen med andre dager i uka.» «Tusen takk for at dere gjør dette.» Enda gladere blir vi når vi ser barna vokse opp. Vi kan trygt si at onsdagene er den dagen i uka med mest umiddelbar glede.

Til slutt en uttalelse som vi gjengir litt etter husken: «Og så må jeg trekke fram Audhild, da. Hun er helt fenomenal. Måten hun møter både oss foreldre og barna på gjør at vi føler oss skikkelig velkomne. Og så lærer hun oss å synge sammen med barna våre.»

Superonsdag er et tilbud til alle barn mellom 0 og 3 år og deres foreldre.

11:15 – 12:00     Babysang

12:00 – 13:00     Lunsj

13:00 – 13:45     Barnesang 1-3 år

Ta kontakt med Audhild for spørsmål.

Velkommen til Superonsdag på Sjømannskirka!