Jazz-trio besøker Sjømannskirken mandag 3. juni kl 20.00.

John Pål Inderberg - en av Norges mest betydningsfulle jazzmusikere. Sprudlende jazz i skjæringspunktet mellom norsk folkemusikk og amerikansk jazztradisjon

John Pål Inderberg Trio

John Pål Inderberg har for lengst satt sine klare spor i den norske jazzen. Med sans for et musikalsk spontant uttrykk, har han turnert i en årrekke og gledet publikum med leken musikalitet og mye humor. Han har spilt med internasjonale stjerner som Chick Corea, Lee Konitz, Chet Baker og Gil Evans og nasjonalskattar som Henning Sommero, Steinar Raknes og Trondheim Jazzorkester.

I trio med Håkon Mjåset Johansen og Trygve Waldemar Fiske blander norsk folkemusikk seg med amerikanske jazztradisjonen, i et uttrykk der spilleglede, kvalitet og dyp musikalsk forståelse står i fokus.

John Pål Inderberg - saksofon

Håkon Mjåset Johansen - trommer

Trygve Waldemar Fiske - bass

Velkommen til en uforglemmelig konsert på Sjømannskirken!

Gratis adgang - kollekt.