O'mamaCare

Vi på kirka ønsker å gi dere en liten oase midt i hverdagen.

Livet er så mangt, og det å leve i et nytt land kan by på både gleder og utfordringer. Vi håper at disse tirsdagskveldene kan hjelpe deg å nærme deg selv på en god måte. Kanskje du til og med våkner neste morgen og legger merke til alt det gode dagen kan bringe?

Helen og Audhild står for innholdet i disse kveldene. Disse to damene har funnet noen nøkler som på hver sitt vis har hjulpet dem ut av store utfordringer. Dette ønsker de å dele med dere!

Dette er kvelder for oss voksne, så vi håper at de av dere som har småbarn får hjelp til legging akkurat disse kveldene!

Vi starter med en innledning av Audhild, som deler noen mentale nøkler til gode dager. Deretter vil Helen ta dere med på en times avspenningsyoga. (Du trenger ikke ha vært på en eneste yogatime før!) Det hele avsluttes med en kopp te og samtale under stjernehimmelen.

Høsten 2017 har foreløpig to O'mamaCare: 19. september og 24. oktober. kl. 20:00 - 21:30

Ta med deg en yogamatte og kom til Sjømannskirken.

Velkommen!