Superonsdag

Onsdager er alle barn og foreldre velkommen til babysang med lunsj etterpå. Pris for lunsj er 10 SGD.

>

Velkommen til barnas dag i sjømannkirken! På onsdager treffes småbarnsforeldre og barn til sanggruppe og sunn norsk mat. Dette er en super arena for deg som er småbarnsforelder å bli kjent med nye i kolonien.

Sang er en utrolig fin måte å utvikle samspillet med babyen/barnet ditt på. Og det nydeligste barnet ditt vet, er DIN stemme, uansett hva du tenker selv om stemmen din selv.

Programmet.

10.00: Dørene åpner

11.00: Babysang (sang for barn mellom 0-3 år)

ca. 11.30: Lunsj og frilek

Hver siste onsdag i måneden har vi med oss Helsesykepleier Janne Normann. Hun er tilgjengelig under og etter lunsjen for de som måtte ha spørsmål angående mestring i foreldrerolle, samspillet mellom foreldre og barn, om fysisk, psykisk og sosial utvikling hos sped- og småbarn, eller om kosthold og amming.

Velkommen!

For spørsmål ta kontakt med Christine på cnc@sjomannskirken.no/+ 65 96748251