Superonsdag

Onsdager er alle barn og foreldre velkommen til babysang med lunsj etterpå. Pris for lunsj er 10 SGD.

>

Velkommen til barnas dag i sjømannkirken! På onsdager treffes småbarnsforeldre og barn til sanggruppe og sunn norsk mat. Dette er en super arena for deg som er småbarnsforelder å bli kjent med nye i kolonien.

Sang er en utrolig fin måte å utvikle samspillet med babyen/barnet ditt på. Og det nydeligste barnet ditt vet, er DIN stemme, uansett hva du tenker selv om stemmen din selv.

Programmet.

10.00: Dørene åpner

11.00: Babysang (sang for barn mellom 0-3 år)

ca. 11.30: Lunsj og frilek

Utvalgte onsdager inviterer vi noen for å snakke om tema som omhandler barn og foreldre.

Onsdag 24. april kl. 12.30 kommer helsesykepleier og TIBIR-rådgiver (tidlig innsats for barn i risiko), Janne Normann, for å snakke om tidlig grensesetting for barn. Hvordan gi gode beskjeder og oppmuntre barn til å gjennomføre? Vi øver i grupper på å gi gode beskjeder til barna.

Dette er særlig rettet mot barn i aldersgruppen 1-3 år, men det er fullt mulig å delta om du har eldre barn også.

Velkommen!

For spørsmål ta kontakt med Christine på cnc@sjomannskirken.no