Tirsdagsforum

Hjertelig velkommen tirsdager klokken 10.00

Tirsdagsforum våren 2020

Om ikke noe annet står oppført er det oppmøte kl 10.00.

21. januar: Innføringskurs i Kinesisk mahjong spill. Kari Misund og Grethe Søbstad lærer oss Mahjong spill. Lunsj, kaffe og vafler 25 SGD. Påmelding her!

28. januar: Hawker mat. Møtes China town MRT utgang C kl.10.00 Gratis å bli med. Helen Kvalheim, tidligere arbeider ved Sjømannskirken har laget et flott hefte om Hawkermat i Singapore som vi bruker på turen.

4. februar: Gåtur fra Singapore stadium via gardens by the bay. Møtes ved stadium MRT kl.10.00 Tar lunsj ved Marina bay.

11. februar: Gåtur på Pulau Ubin. Møtes Changi Village kl.10.00 hvor vi tar en 15 minutters fergetur over til Øya. Vi tar lunsj på Little Island Brewing etter turen. Ta med kontanter til ferja og lunsj.

18. februar: Antikvitetshandler Laura Lee lærer oss om kinesiske antikviteter. Det blir lynutloddning og lunsj. Dette er i hennes showroom i Pasir Panjang 102 E. Gratis, men du må melde deg på. (ingen kjøpeplikt)

25. februar: Årets Damelunsj. Vi velger tema, eller land som skal gå igjen i mat og underholdning. Vil du være med i komité?

3. mars: Orkidé plukking

10. mars: Bakekurs: Vi baker rundstykker, brød og knekkebrød. Lunsj. Pris: 25 SGD. Påmelding.

17. mars: Båttur til øyene rundt Singapore.

24. mars: Cookery magic, påmelding 140 SGD https://cookerymagic.com/pulau-ubin-cooking-classes/ ( her må vi være minst 20 deltakere) bindene påmelding

31. mars: Sungei bulau

14. april: Sykkeltur på East Coast

21. april: Dagstur til Batam i Indonesia. Dagstur til Tempat senang Spa. Påmelding

29. april: Bakedag. Vi baker til 17 mai. Lunsj. Gratis

5. mai: Spasertur i skjønne Hort park. Vi tar lunsj i Vineyard restauranten der.

12. mai: Foredrag med lunsj. Påmelding 30 SGD

26. mai: Avslutning med high tea på Good Wood park hotel