Tirsdagsforum

Hjertelig velkommen til Tirsdagsforum utvalgte tirsdager klokken 10.00

Tirsdag er dagen for å blir bedre kjent – med Singapore, folk som bor her – og kanskje også med deg selv. Vi møtes i Sjømannskirken eller på tur for hyggelig samvær og gode opplevelser. Er du ny i Singapore, ønsker vi deg ekstra velkommen.

Program våren 2019:

Tirsdag 12. februar - sykkeltur:

Vi møtes kl. 10 .00 på "GoCycling" i East Coast Park og leier sykler. Har man egen sykkel er det bare å ta den med og møte opp. Vi kommer til å sykle en naturskjønn tur langs sjøen, og stopper for en enkel lunsj før vi sykler tilbake. Turen vil ta ca. 3 timer.
Sykkelturen vil gå rolig for seg med innlagte pauser og drikkestopp. Man trenger ikke å være trent for å være med.
Utleie for sykkel er 8$ per time, og den 3 timen er gratis.
Ingen andre kostnader enn lunsj og sykkelleie.

Tirsdag 26. februar - fastelavenforberedelser:

Vi møtes kl 10.00 på kirken og forbereder oss til fastelaven, baker boller og lager fastelavensris. Du får boller og fastelavensris med hjem.

Pris 10 SGD. Påmelding til kam@sjomannskirken.no

For påmelding og spørsmål, ta kontakt med Karianne på kam@sjomannskirken.no/96747718

Følg med på nyhetsbrevet for mer informasjon.