Torsdagslunsj

Lunsj og møteplass torsdager klokken 12.00.

Velkommen til en unik skandinavisk og tradisjonsrik lunsjopplevelse i Singapore. Målet er å skape matopplevelser som gir gode minner om hjemlandet i nord, men som også kan være en eksotisk opplevelse for for eksempel lokalt ansatte i norske og svenske bedrifter. Torsdagslunsjen er en fin anledning til å få et avbrekk, treffe gamle kjente, knytte nye kontakter eller ta med seg kunder og kolleger på en hyggelig opplevelse.

Ingen påmelding, men vi oppfordrer grupper til å melde ifra på forhånd. Det er også mulig reservere bord. Skulle det være ønskelig for en gruppe å bestille lunsj hos oss en annen dag kan vi være behjelpelig med det. 

Ta kontakt på e-posteller ring +65 9674 8251

Pris: SGD 30,-
Studenter: SGD 20,- 

Meny våren 2020:

19/3.  Avlyst. Les mer om årsaken her.

26/3. Avlyst. 

2/4. Kålruletter. Bacalao. Verdens beste.

16/4. Svinestek m/ surkål. Fiskekaker m/ råkost. Dronning Maud formasj.

23/4. Biff og fløtepoteter. Fiskesuppe. Lun eplekake m/ is.

30/4. Salt lam og kålrabistappe. Fiskeboller m/ hvit saus og bacon. Sitronformasj.

7/5. Komler/raspeballer m/tilbehør. Ovnsbakt laks. Frukt.

14/5. Rømmegrøt m/ spekemat. Prinsefisk. Verdens beste.

21/5. Får i kål. Seibiff m/løk. Tilslørte bondepiker.

28/5. Hjemmelagde karbonader m/ løk. Torsk i form. Jordbærkake.

Del