Torsdagslunsj

Lunsj og møteplass torsdager klokken 12.00.

Velkommen til en unik skandinavisk og tradisjonsrik lunsjopplevelse i Singapore! Målet er å skape matopplevelser som gir gode minner om hjemlandet i nord, men som også kan være en eksotisk opplevelse for f.eks. lokalt ansatte i norske og svenske bedrifter. En kjøttrett og en fiskerett serveres hver gang. Torsdagslunsjen er en fin anledning til å få et avbrekk, treffe gamle kjente, knytte nye kontakter eller ta med seg kunder og kolleger på en hyggelig opplevelse.

Ingen påmelding, men vi oppfordrer grupper til å melde ifra på forhånd. Det er også mulig reservere bord. 

For spørsmål, ta kontakt med Helen på maileller tlf: +65 9674 8251 

Pris: SGD 30,-
Studenter: SGD 20,-

Her er vårens meny for torsdagslunsjene:

(Det kan komme endringer. For å være helt sikker på at du har oppdatert meny, meld deg på vårt nyhetsbrev)

Januar

Fisk

Kjøtt

11

Ovnsbakt laks

Kjøttkaker og kålstuing

25

Lutefisk/lutenakker

Flesk og duppe

Februar

1

Fisk på fat (mormors torsk)

Ferskt kjøtt med løksaus og suppe

8

Fiskesuppe

Lammestek

15

Koldtbord med laks og reker

Sjømannsbiff

22

Lady Meibels laks

Fylt ribbe

Mars

1

Jarlsbergtorsk

Lammefrikasse

8

Panert sei m/remulade og råkost

Svinefilet i fløtesaus

15

Fiskekaker

Komler med pinnekjøtt

22

Laks med Sandefjordsmør

Klassisk kokt skinke med waldorfsalat

29

Påskemåltid med lammestek (på kvelden)

April

5

Prinsefisk

Tante Lucies kyllingrett

12

Seibiff med løk

Lapskaus

9

Ovnsbakt laks

Bankekjøtt i mørk saus

26

Fiskegrateng

Oksestek med fløtegratinerte poteter

Mai

3

Røkt torsk m/eggesmør

Benløse Toten-fugler

10

Laks i form

Fårikål

17

Nasjonaldagsfeiring med lapskaus og pølsefest på ettermiddagen

24

Sprøstekte torsketunger

Langtidsstekt svinenakke

31

Steinbitfilet

Pytt i panne m/speilegg

Juni

7

Pasta med laks og torsk

Biff a la Lindstrøm

14

Bacalao

Kålruletter

Del