Torsdagslunsj

Lunsj og møteplass torsdager klokken 12.00.

Velkommen til en unik skandinavisk og tradisjonsrik lunsjopplevelse i Singapore. Målet er å skape matopplevelser som gir gode minner om hjemlandet i nord, men som også kan være en eksotisk opplevelse for for eksempel lokalt ansatte i norske og svenske bedrifter. Torsdagslunsjen er en fin anledning til å få et avbrekk, treffe gamle kjente, knytte nye kontakter eller ta med seg kunder og kolleger på en hyggelig opplevelse.

Ingen påmelding, men vi oppfordrer grupper til å melde ifra på forhånd. Det er også mulig reservere bord. Skulle det være ønskelig for en gruppe å bestille lunsj hos oss en annen dag kan vi være behjelpelig med det. 

Ta kontakt på e-posteller ring +65 9674 8251

Pris: SGD 30,-
Studenter: SGD 20,- 

Meny

24. januar: Pannert torsk med remuladesaus. Fårikål. Himmelsk lapskaus med krem. 

31. januar: Ovnsbakt laks med sandefjordsmør og agurksalat. Hjemmelagete kjøttkaker i brun saus og ertestuing.  Marengskake med frukt og krem.

7. februar: NB! Ikke lunsj denne uken pga kinesisk nyttår.

14. februar: Komle/raspeballer med tilbehør. Fiskesuppe med nøttebrød. Sitronfromasj. 

21. februar: Dampet torsk med bacon. Lammestek med fløtegratinerte poteter. Verdens beste. 

28. februar: Fiskegrateng. Svinekoteletter med surkål og brun saus. Sjokolademousse. 

7. mars: Fiskekaker i brun saus og kålstuing. Lammefrikasse. Dronning Maud dessert. 

14. mars: Baccalao. Svinestek med surkål og waldorfsalat. Frukt. 

21. mars: Jarlsberg torsk. Biff og fløtegratinerte poteter. Karamellpudding. 

28. mars: Fiskepudding med hvit saus og bacon. Lammekoteletter. Sjokoladekake.

4. april: Ovnsbakt laks med rømme og agurksalat. Hjemmelaget ertesuppe. Himmelsk lapskaus. 

11. april: Dampet torsk med bacon og løk. Lapskaus. Fløtekake med jordbær og vaniljekrem.

25. april: Panner torsk. Kjøttkaker med brun saus og ertestuing. Sitronfromasj.

2. mai: Fiskegrateng. Biffgryte med potetmos. Verdens beste.

9. mai: Klippfisk med bacon og stekt løk. Kålruletter. Dronning Maud dessert.

16. mai: NB! ingen torsdagslunsj pga forberedelser til 17. mai.

23. mai: Appelsinlaks. Svinestek med surkål og Waldorfsalat. 

Del