17 mai - dugnad

17. mai står for døren. Kunne du tenkt deg å hjelpe oss med å lage en festdag i kirken?

17 mai nærmer seg, og som tidligere år har vi behov for en del frivillige som kan hjelpe oss i kirken til å gjøre dette til en virkelig festdag.

Før 17. mai trenger vi noen som kan være med å sette i stand huset til festen, plassere ut bord og dekke på. Vi trenger noen som kan bidra med baking og matlaging og vi må få stelt i hagen slik at huset skinner både innvendig og utvendig når dagen kommer.

Vi trenger også en del folk på selve 17. mai. Folk som kan være med å servere mat, koke kaffe, og sørge for at alt er på plass under lunsjen. Om du ikke tenker deg på Skansen, må du gjerne bli igjen i kirken etter lunsjen, og hjelpe oss å gjøre klart til grillingen på kvelden.

Festdagen avslutter vi med grilling og leker i kirka kl. 19, og da skulle vi gjerne hatt noen som kunne hjulpet oss med å få gjennomført dette arrangementet, og ikke minst ryddet etterpå. For førstkommende søndag etter 17. mai, er det konfirmasjonssøndag, og da må huset atter vise seg fra sin beste side.

Gi oss beskjed om det er noe du kunne tenkt deg å bidra med!