Gudstjenester i Norges hus i Göteborg

Kjære alle med julebasar-forventninger i Gøteborgområdet!

Vi er inne i en tid der det blir viktig å være lojal mot alle tiltak som kan redusere smitten i vår verden, vår by og vår kirke.

Vi vil derfor endre litt på arrangementet på lørdag, 21.november, i Norges Hus.

Sjømannskirken ønsker å gå foran med et godt eksempel på ansvarlighet og lojalitet til myndighetenes forsøk på å begrense smitte og gjenopprette et åpent samfunn.

Vi tar med oss julemat, julevarer og julestrikk og selger ut fra Norges Hus på lørdag.
kl.12-13 risikogrupper

Kl.13-16 åpent for alle å komme innom, men med streng overholdelse av antall som kan befinne seg inne på en gang.

Her er en oversikt over alt som er av varer som er mulig å få kjøpt.

Det går fint an å bestille tilstockholm@sjomannskirken.noi forkant. Det forenkler og gjør det enkelt å komme til døren med det du ønsker å kjøpe.

Betaling skjer på bankterminal, swish eller vipps. Vi tar også imot kontanter, men helst ikke.

Følg med på FaceBook – der vil vi legge ut bilder av hjemmestrikkk osv som det blir mulig å kjøpe.

Til slutt; vi selger nystekte rosinboller og brød!

Søndag blir det streaming av full gudstjeneste fra Norges Hus.
Prest er sjømannsprest Margareth Glad, organist Emma Runegård og deler av kirkekomiteen samt staben i Stockholm deltar.

Vi ønsker alle en velsignet uke og på gjensyn!