Lørdagsgrøt

Vi har grøtlørdag hver lørdag og ekstra familielørdag den siste lørdagen i måneden. Da er det også lett program for barna.

Hver lørdag serverer vi lørdagsgrøt, risengrynsgrøt, i Sjømannskirken, ved siden av vafler og kaffe. Dette er åpent for alle, og vi trenger ingen påmelding.

Siste lørdag i måneden har vi storfamiliegrøt, som er et sosialt treffpunkt for familier. Ved siden av lørdagsgrøt har vi en sangstund med fokus på norske barnesanger. Stikkord for storfamiliegrøten er at den skal være et sosialt møtepunkt med lav terskel og høy stemningsfaktor. Her er det påmelding på epost til: stockholm@sjomannskirken.no eller under arrangement på Facebook.

Under sommeren serverer vi ikke grøt, men fra og med lørdag 1. september blir det igjen mulig å få lørdagsgrøt.

Storfamiliegrøt blir: