Småbarnstreff

Hver tirsdag møtes småbarn med foreldre til barnesang og hyggelig samvær. Pga rådende situasjon kreves det påmelding

Pga av Covid 19 krevers det påmelding.

NB! Ta kontakt med oss på stockholm@sjomannskirken.no om du har lyst å komme innom. For tiden kan vi ta i mot et svært begrenset antall hver tirsdag, 3 voksne og 3 barn så samlingene blir fort fulle.

Tirsdager er det småbarnstreff her i kirken. Vi møtes fra klokken 12.00 til lunsj, lystenning, sangstund, lek, vafler og moro. Det koster 75 kroner for de voksne som vil spise lunsj. Her kan små og store bli bedre kjent med hverandre.

I samlingsstunden starter vi for eksempel med å tenne hvert vårt lys i lysgloben, før vi fortsetter med en sangstund foran alteret. Det synges norske barnesanger og avslutter med såpeboblevelsignelse. Dette tilpasses etter foreldrenes ønsker.

I kirken er det god plass til alle (også barnevognene til de små). Det er høyt under taket, leketøy til de små, kaffe til de store og vafler til alle.

Gi beskjed om du ønsker å delta på stockholm@sjomannskirken.no

For mer informasjon følg oss gjerne på vår lukkende Facebookgruppe: Småbarnstreff i Stockholm | Facebook