Småbarnstreff

Pga rådende situasjon treffes vi kun enkeltvis utendørs. Ta kontakt så møter vi deg gjerne.

Har du og ditt barn lyst å komme oppom kirken, vi kan møtes ute på plassen til prat og kaffe eller så kan vi møtes utendørs i ditt nærmiljø. Ta kontakt med oss på stockholm@sjomannskirken.nofor et treff en tirsdag, onsdag eller torsdag mellom 12 - 16.

Til vanlig er småbarnstreffene slik:

Tirsdager er det småbarnstreff her i kirken. Vi møtes fra klokken 12.00 til lunsj, lystenning, sangstund, lek, vafler og moro. Det koster 75 kroner for de voksne som vil spise lunsj. Her kan små og store bli bedre kjent med hverandre.

I samlingsstunden starter vi for eksempel med å tenne hvert vårt lys i lysgloben, før vi fortsetter med en sangstund foran alteret. Det synges norske barnesanger og avslutter med såpeboblevelsignelse. Dette tilpasses etter foreldrenes ønsker.

I kirken er det god plass til alle (også barnevognene til de små). Det er høyt under taket, leketøy til de små, kaffe til de store og vafler til alle.

Gi beskjed om du ønsker å delta på stockholm@sjomannskirken.no

For mer informasjon følg oss gjerne på vår lukkende Facebookgruppe: Småbarnstreff i Stockholm | Facebook