Småbarnstreff

Annenhver tirsdag møtes småbarn med foreldre til barnesang og hyggelig samvær.

Annenhver tirsdag er det småbarnstreff her i kirken. Vi møtes fra klokken 11.30 til lunsj, lystenning, sangstund, lek, vafler og moro. Det koster 75 kroner for de voksne som vil spise lunsj. Her kan små og store bli bedre kjent med hverandre.

I samlingstunden starter vi for eksempel med å tenne hvert vårt lys i lysgloben, før vi fortsetter med en sangstund foran alteret. Det synges norske barnesanger, vi danser babysamba og avslutter med såpeboblevelsignelse. Dette tilpasses etter foreldrenes ønsker.

I kirken er det god plass til alle (også barnevognene til de små). Det er høyt under taket, leketøy til de små, kaffe til de store og vafler til alle.

For mer informasjon om påmelding til samling, følg med på Sjømannskirken i Stockholm sin Facebook-side. Første samling i 2018 er 23. januar. Da er også tidligere vikar Anne på plass i kirken.