Småbarnstreff

Hver tirsdag møtes småbarn med foreldre til barnesang og hyggelig samvær.

Hver tirsdag er det småbarnstreff her i kirken. Vi møtes fra klokken 11.30 til lunsj, lystenning, sangstund, lek, vafler og moro. Det koster 75 kroner for de voksne som vil spise lunsj. Her kan små og store bli bedre kjent med hverandre.

I samlingstunden starter vi for eksempel med å tenne hvert vårt lys i lysgloben, før vi fortsetter med en sangstund foran alteret. Det synges norske barnesange og avslutter med såpeboblevelsignelse. Dette tilpasses etter foreldrenes ønsker.

I kirken er det god plass til alle (også barnevognene til de små). Det er høyt under taket, leketøy til de små, kaffe til de store og vafler til alle.

For mer informasjon om når det er samling, følg med på arrangementer på Sjømannskirken i Stockholm sin Facebook-side. Gi gjerne beskjed om du kommer enten via facebook eller på mail til stockholm@sjomannskirken.no