Gudstjenester

GUDSTJENESTER HØSTEN 2022
Se kalenderen

Genève
Vi har stort sett gudstjeneste med nattverd og søndagskole omtrent hver tredje søndag i Genéve klokken 11.00. Vi vil bruke vårt nye sjømannskirkelokale til gudstjenester, men vil også bruke andre kirkerom til konfirmasjon og Luciagudstjeneste. 6. nonovember kl 11.00 blir det gudstjeneste i den reformerte kirken i Genthod.

Zürich
Sjømannskirken har også gudstjenester i Zürich omlag tre ganger i året. En etter julemarkedet i november, en palmesøndagsgudstjeneste og en i juni.  I høst er det gudstjeneste 13. november kl 12.00, i Evangelisch-Lutherische Kirche i Kurvenstrasse 39 i Zürich. 

Bern
Vi har tidligere hatt en gudstjeneste i Bern noen dager før jul, men vi prøver å legge en gudstjeneste i vårhalvåret i stedet, siden vi også har en førjulskveld på ambassadens residens 1. desember.

St. Sulpice, Lausanne.
Den gamle, romanske steinkirken gir en helt spesiell stemning og ramme rundt gudstjenestene i juni og i desember. Norsk kor deltar som oftest på disse. Velkommen til en vakker adventsgudstjeneste søndag 18. desember kl 16. for både øye og sjel! Sted.Eglise Evangelique Rèformèe St. Sulpice. Chemin du Crêt. 1025 St Sulpice.

Basel
Vi ønsker å holde gudstjenester i Basel i minst en gang i året i Zwinglihaus i Gundeldingerstrasse 370. 

Søndag 11. september er det gudstjeneste kl 15. Christer Løvold er organist og sjømannsprest Henning Vik leder gudstjenesten. 

Julaftengudstjenester - Genève og Zürich 
Julaften er en typisk norsk - og ikke like typisk sveitsisk tradisjon. Vi feirer vanligvis julaftengudstjeneste kl 16.00 i Holy Trinity Church i Genéve, men pga oppussing vil vi i år ha gudstjenesten et annet sted. Følg med på kalenderen for oppdatering.  
I Zürich inviterer kirkekomiteen til en julesamling i Evangelisch-Lutherische Kirche på julaften kl 14.00. Der samles nordmenn til julesanger og hyggelig samvær. 

Se på kalenderen for oppdatert tid og sted.

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info