17. mai- feiring i Genève

Informasjon om 17. mai- feiring i Genève

>

OBS OBS! Legg merke til at starttidspunktet i år er en time senere enn det har vært de siste årene!

Program for dagen:

17.00: Kort festgudstjeneste ved sjømannsprest Lena Rebekka Risnes og Norsk Kor Genève i festsalen på Chateau de Bossey

17.30: ”Gratulerer med Dagen” Festprogram med hilsen og musikk inne i festsalen. Medvirkende: Konsul i Genève Rolf Espen Olsen, sang av norske barn ved SISOG, tale ved Ingrid Susanne Farner (ambassaderåd ved ambassaden i Bern) og øvrige musikkinnslag.

18.00: 17. mai-tog

18.15: Festen fortsetter med servering (pølser, vafler, kaker m.m.), leker og is

20.00: Avslutning og felles rydding

PRIS:
Voksne sfr 30,-
Barn (2-16 år) sfr 15,-
Familie makspris - foreldre og barn (inntil 16 år) sfr 80,-
Alt av mat, drikke, leker, is etc. er inkludert i inngangsbilletten. Øl/vin selges separat. Det blir også salg av 17. mai-effekter (flagg, sløyfer m.m.) og noen utvalgte norske matvarer.

Transport: Hvordan komme seg til Château de Bossey?

Med bil er det enkelt (adresse: Chemin Chenevère 2, Bogis-Bossey, ikke langt fra Coppet i Vaud). Se også her: www.bossey.ch). Det er bra med parkeringsplasser. Vi anbefaler samkjøring for de som har anledning til det.

For de av dere som ikke har bil vil det være mulig å ta toget til Coppet stasjon (se togtider her) og bli hentet der klokken 16.30. Se etter bil med norsk flagg!

OBS: Om du vil benytte deg av skyss fra stasjonen, gi beskjed på e- post til Ole Jakob Risnes: ojr@sjomannskirken.no eller telefon 0765883250 innen 15. mai.

Det samme gjelder etter endt program. Da kjører vi tilbake til stasjonen ca. klokken 20.00.
Dette gjelder også om du bor i for eksempel Lausanne. (men vær obs på når toget er i Coppet i forhold til hentetider).

Dugnadsgjeng og kakebakere

Hvert år trenger vi hjelp med arrangementet. I fjor hadde vi 40 frivillige som bidro med smått og stort. Arbeidsoppgavene er alt fra å steke vafler, lage kaker, servere mat, hjelpe til med barneleker, til å rydde og rigge. Ta kontakt med Ole Jakob på ojr@sjomannskirken.no eller telefon 0765883250 og meld deg til tjeneste. Vi kommer til å fylle på med mange frivillige på hvert bord slik at du får tid til å snakke med kjente!.

De som er med på dugnaden får tilbud om halv pris på inngang!

Vil du bake en kake, gjærbakst eller lignende?
Ta kontakt med Berit Pedersen på e- post pedersen_berit@yahoo.fr og informer om antall og type kake du vil bake.

Da gjenstår det å si hipp hurra og velkommen til 17. mai-feiring på Château de Bossey!

Hilsen kirkekomitéen i Genève