Informasjon17. mai- feiring i Genève

Informasjon om 17. mai- feiring i Genève

Nasjonaldagen feires på behørig vis på kurs- og konferansesenteret - Château de Bossey. Med bil er det enkelt (veibeskrivelse finner du her). Det ligger ca 20 minutter med bil fra Genève og 40 minutt med bil fra Lausanne. Se også på nettsidentil konferansesenteret. Det er bra med parkeringsplasser.
For de av dere som ikke har bil vil det være mulighet å ta toget fra Genevè til Coppet stasjon og bli hentet der på oppsatte tider. Det samme gjelder etter endt program. Da kjører vi gjester tilbake til stasjonen ca. kl 1930. Dette gjelder også om du bor i for eksempel Lausanne. 

Som regel ser programmet omtrent slik ut om 17. mai faller på en ukedag:
16.00 Gudstjeneste
17.00 Barnetog og korps
17.30 Mat og leker
18.00 Tale for dagen
19.00 Trekning av lotteri

Inngangspris er som følger: 
Voksne CHF 30,- 
Barn (2-16 år) CHF 15,-
Familie - foreldre og barn (inntil 16 år) CHF 80,-
Inngangen dekker all mat og drikke: vafler, kaker, pølse i lompe m/sprøstekt løk, brus, vann, kaffe og en is hver til barna. m.m. Inngangspengene dekker ikke vin/17. mai- effekter/norske matvarer til salgs.

Dugnad
Hvert år trenger vi hjelp med arrangementet. I fjor hadde vi 40 frivillige som bidro med smått og stort. Arbeidsoppgavene er alt fra å steke vafler, lage kaker, selge lodd, servere mat, til å rydde og rigge. Ta kontakt med Ole Jakob, e-post: ojr@sjomannskirken.no og meld deg på dugnaden!

Del