Bli med på Tårnagentsamling!

Tårnagentsamling for 6-10-åringer lørdag 15.januar og på gudstjenesten dagen etter

>

Når det er Tårnagenthelg utforsker barna sjømannskirken og Bibelen. Barna utfordrer seg selv, menigheten og nærmiljøet med oppdrag som starter i Bibelens fortellinger!

Barna løser oppdrag gjennom bibelfortellinger og utforsking av kirkerommet. Vi går rundt med forstørrelsesglass og prøver å løse forskjellige mysterier sammen og vi lærer bibelfortellinger  og deltar søndag 16. januar på gudstjenesten på Sjømannskirken, hvor vi også deler ut 4-årsbok og 6-års bok, og hvor barna deler noe av det de har opplevd som Tårnagenter. Barna sover hjemme, men tilbringer lørdag og søndag sammen.

Vi møtes på lørdag 15. januar fra kl 11-14 og barna møter kl 10 på søndagen for å forberede seg til gudstjenesten kl 11.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.