Fjelltur for store og små til Lac Blanc

Vi gjentar suksessen fra tidligere og drar på fjelltur til Lac Blanc.

<
>

Er du en av dem som synes det er vanskelig å komme deg ut på tur alene, eller synes du det er mer gøy sammen med andre? Kanskje er du ny i Genève og har lyst til å utforske omgivelsene og treffe nye venner? Da passer denne turen perfekt for deg! Ofte sett på denne turen: panoramautsikt mot Mont Blanc og fjellene rundt, steinbukk, alpeblomster m.m. Kjenner du noen som nylig har flyttet hit, er dette en fin tur å invitere noen med på. 

Turen til Lac Blanc (2352 moh) er en de mest berømte vandringene i Chamonix-området og passer både for deg som er sprek og mindre sprek, voksen og barn. I og med at vi tar heis opp, er det ikke så mye stigning. Du kan lese om andres erfaringer med turen for eksempel her: http://www.chaletlaforet.com/blog/chamonix-walks-lac-blanc

Vi møtes ved heisen i Flègére kl. 10.00 og tar den opp til enten Flègére mellomstasjon eller Index. Fra Index er det en litt mer krevende vandring, så dette ser vi an med tanke på alder og form på deltakerne. Turen tar ca 2 timer opp til Lac Blanc, men vi tar oss god tid. På veien ned kan man velge om man vil gå en lengre vei. 

Ta med: 
- Penger til heisen
- Gode sko! Viktig! Det er mulig å gå med joggesko, men gode såler og støtte rundt ankelen gir en langt bedre opplevelse. 
- Nistepakke, nok vann og snacks til hele dagen. Det er også en liten kafé oppe ved Lac Blanc
- Solkrem/solbriller/caps
- Gåstaver om du har
- Gnagsårplaster/førstehjelpsutstyr
- Kikkert, evt andre morsomme tureffekter

Værforbehold.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.

Del