Gudstjenesteplanen høsten 2018.

GUDSTJENESTER HØSTEN 2018

23. sept. kl. 11.00: Gudstjeneste og søndagskole på Château de Bossey.

7. oktober. kl. 11.00:Gudstjeneste og søndagskole påChâteau de Bossey.

11. nov. kl. 11.00:Gudstjeneste og søndagskole påChâteau de Bossey.

18. nov kl 15.00:  Gudstjeneste i Zürich. Martin Luther Kirche, kurvenstr.39, inngang fra Beckenhofstr.)

9. des. kl 14.00:  Gudstjeneste i St. Sulpice

15. des kl. 11.00: Luciagudstjeneste på Økumenisk senter. Adressen er
150 route de Ferney, 1218 Grand Saconnex.

24. des kl. 16.00: Julegudstjeneste i Trinity Church, Rue du Mont Blanc, Genève

Søndagskolen foregår parallelt, men i et annet rom. Salg av lunsj og kaffe.
Velkommen til gudstjenestefellesskap!

Genève
Vi har stort sett gudstjeneste med nattverd og søndagskole omtrent hver tredje søndag i Genéve klokken 11.00 i kapellet på Chàteau de Bossey. Adressen er: Chemin Chenevère 2, Borgis -Bossey. Etter gudstjenesten er det mulig enten å kjøpe seg en kaffe og noe å bite i, eller lunsj fra kantinen. Det er også fine lekemuligheter for barn på gresset utenfor kapellet.

Zürich
Sjømannskirken har også gudstjenester i Zürich omlag tre ganger i året. En etter julemarkedet i november,  en påskegudstjeneste og en i forbindelse med sommerfesten i Baden/Wettingen. Gudstjenesten i november og rundt påsketid feires iMartin Luther Kirchei Zürich (kurvenstrasse 39, 8006 Zürich) og starter kl 15.00. Gudstjenesten i Baden/Wettingen feiries i EMK i Baden(Seminarstrasse 21, 5400 Baden) og starter kl 14.00.Kirkekomiteen i Zürich har alltid forberedt en nydelig kirkekaffe, enten vi griller på sommerfest i Baden/Wettingen, eller spiser lunsj med smørbrød og kaker etter gudstjenestene i Zürich. Det blir ofte solgt norske varer på kirkekaffen etter gudstjenestene.

Bern
Vi har for tiden ikke gudstjeneste i Bern.

Julaften - Genève og Zürich
Julaften er en typisk norsk - og ikke like typisk sveitsisk tradisjon. Vi feirer julaftengudstjeneste kl 16.00 i Holy Trinity Church. Velkommen til en fin og tradisjonsrik samling med julesalmer og juleevangelium. Sted:Trinity Church, Rue du Mont Blanc.
I Zürich inviterer kirkekomiteen til en julesamling iMartin Luther Kirchepå julaften. Der samles nordmenn til julesanger og hyggelig samvær.

St. Sulpice, Lausanne.
Adventsgudstjeneste med Norsk kor i Genève i
det nydelige kapellet i St. Sulpice. Kapellet ligger i et gammelt kloster og gir en helt spesiell stemning og ramme rundt gudstjenesten. Velkommen til en gudstjeneste for både øye og sjel! Sted.Eglise Evangelique Rèformèe St. Sulpice. Chemin du Crêt. 1025 St Sulpice.

Se påkalenderenfor oppdatert tid og sted.