Gudstjenester

Gudstjenesteplan høsten 2019.

<
>

GUDSTJENESTER HØSTEN 2019
Se kalenderenGenève
Vi har stort sett gudstjeneste med nattverd og søndagskole omtrent hver tredje søndag i Genéve klokken 11.00 i kapellet på Chàteau de Bossey. Adressen er: Chemin Chenevère 2, Borgis -Bossey. Etter gudstjenesten er det mulig enten å kjøpe seg en kaffe og noe å bite i, eller lunsj fra kantinen. Det er også fine lekemuligheter for barn på gresset utenfor kapellet.

Zürich
Sjømannskirken har også gudstjenester i Zürich omlag tre ganger i året. En etter julemarkedet i november,  en påskegudstjeneste og en i forbindelse med sommerfesten i Baden/Wettingen. Gudstjenesten i november og rundt påsketid feires iMartin Luther Kirchei Zürich (kurvenstrasse 39, 8006 Zürich) og starter kl 15.00. Gudstjenesten i Baden/Wettingen feiries i EMK i Baden(Seminarstrasse 21, 5400 Baden) og starter kl 14.00.Kirkekomiteen i Zürich har alltid forberedt en nydelig kirkekaffe, enten vi griller på sommerfest i Baden/Wettingen, eller spiser lunsj med smørbrød og kaker etter gudstjenestene i Zürich. Det blir ofte solgt norske varer på kirkekaffen etter gudstjenestene. 

Bern
I samarbeid med ambassadør Erik Farner, ønsker vi velkommen til norsk julegudstjeneste i Bern. Se kalenderen
Ta deg en fortjent pause i julestria og bli med på en tradisjonsrik og stemningsfull gudstjeneste i ambassadørens vakre residens, kirchenfeldstrasse 90, 3005 Bern. Alle er hjertelig velkommen. 

St. Sulpice, Lausanne.
Adventsgudstjeneste med Norsk kor i Genève i det nydelige kapellet i St. Sulpice. Kapellet ligger i et gammelt kloster og gir en helt spesiell stemning og ramme rundt gudstjenesten. Velkommen til en gudstjeneste for både øye og sjel! Sted.Eglise Evangelique Rèformèe St. Sulpice. Chemin du Crêt. 1025 St Sulpice.

Julaften - Genève og Zürich
Julaften er en typisk norsk - og ikke like typisk sveitsisk tradisjon. Vi feirer julaftengudstjeneste kl 16.00 i Holy Trinity Church. Velkommen til en fin og tradisjonsrik samling med julesalmer og juleevangelium. Sted:Trinity Church, Rue du Mont Blanc.
I Zürich inviterer kirkekomiteen til en julesamling iMartin Luther Kirchepå julaften kl 14.00. Der samles nordmenn til julesanger og hyggelig samvær. 

Se påkalenderenfor oppdatert tid og sted.

Del