Gudstjenester

Velkommen til gudstjeneste!

<
>

GUDSTJENESTER VÅREN 2020
Se kalenderenGenève
Vi har stort sett gudstjeneste med nattverd og søndagskole omtrent hver tredje søndag i Genéve klokken 11.00 i kapellet på Chàteau de Bossey eller på Økumenisk senter. Adressen til Chàteau de Bossey er: Chemin Chenevère 2, Borgis -Bossey. Etter gudstjenesten er det mulig enten å kjøpe seg en kaffe og noe å bite i, eller lunsj fra kantinen. Det er også fine lekemuligheter for barn på gresset utenfor kapellet. Adressen til Økumenisk senter er Route de Ferney 150, 1218 Le Grand-Saconnex

1. mars har vi frilufstgudtsjeneste i La Givrine, se mer informasjon i kalenderen.

Zürich
Sjømannskirken har også gudstjenester i Zürich omlag tre ganger i året. En etter julemarkedet i november,  en påskegudstjeneste og en i juni. Gudstjenesten 29. mars feires i Katholische Hochschulgemeinde i Hirschengraben 86 i Zürich  starter kl 14.00. Lørdag 6. juni kl 12.30 blir det gudstjeneste i Kirche Herrliberg Tal i  Kirchenrank 1, 8704 Herrliberg. Kirkekomiteen i Zürich har alltid forberedt en nydelig kirkekaffe. Det blir ofte solgt norske varer på kirkekaffen etter gudstjenestene. 

St. Sulpice, Lausanne.
Sommergudstjeneste 14.juni kl 12.30 med Norsk kor i Genève i det nydelige kapellet i St. Sulpice. Kapellet ligger i et gammelt kloster og gir en helt spesiell stemning og ramme rundt gudstjenesten. Velkommen til en gudstjeneste for både øye og sjel! Sted.Eglise Evangelique Rèformèe St. Sulpice. Chemin du Crêt. 1025 St Sulpice. Etter gudstjenesten blir det picnic med bading rett i nærheten.

Se påkalenderenfor oppdatert tid og sted.

Del