Ta årets julebilde på sjømannskirken

>

Vi har dessverre måttet avlyse fotograferingen i november. Om sitasjonen er bedre i desember skal vi prøve å det til før jul. Mer informasjon kommer.

I år kan du ta årets julebilde og samtidig støtte sjømannskirken. Er du singel, en familie, venner, par eller barn? Vi kan hjelpe deg med årets julekortmotiv.

Lene, som jobber på sjømannskirken, fotograferer med profesjonelt studioutstyr og koselige julekulisser. Du/dere kommer til sjømannskirken, får 20 minutters fotograferingstid, og 2 høyoppløselige digitale bilder sendt hjem til deg. Da kan du bruke den digitale filen til selv å bestille julekort eller printe ut i større format.

Pris: 75 CHF for to digitale bilder.

Ønsker du flere bilder kan de bestilles for 40 chf pr stk.

Du kan velge mellom lørdag 7. november eller lørdag 14. november fra kl 10.00 -15.00

NB: Alle tider lørdag 7. november er nå booket, men kun lørdag 14. er ledig

Kryss av i skjemaet under på minst tre alternativer. Vi kontakter deg når vi har lagt en timeplan for dette.

• Møt opp 10 min før din oppsatte tid. Da slipper vi forsinkelser og ingen mister sin tid.

• Honoraret inkluderer fotografering og 2 høyoppløselige bildefiler, og din avtalte tid.

• Ekstra digitale bilder kan bestilles i etterkant av fotograferingen til 40 CHF pr. stk.

• Noen dager etter fotograferingen vil du motta et visningsgalleri på e-post, der du kan velge ut de bildene du ønsker å bestille.

Gled venner og familie til jul med en hyggelig julehilsen og støtt samtidig sjømannskirkens arbeid i Sveits!

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.