Julemarked i Zürich og Genève

Hold av datoene for norsk julemarked både i Zürich og Genève

Julemarkedene er en sosial arena som engasjerer og denne dagen sikrer vi sammen inntektene som gjør at Sjømannskirken kan fortsette å være tilstede i Sveits
Vil du vite mer?
Ta kontakt med Lena Rebekka Risnes på e-post: sveits@sjomannskirken.no

Julemarked 2018 - 16. nov (kl. 18-21) og 17. nov (kl. 10-16) i Zürich, og 1. desember (kl. 11-15) i Genève.

Julemarkedene arrangeres i november hvert år og tiltrekkes av både nordmenn og sveitsere. Julemarkedet i Genève er kjent for den gode norske laksen, hjemmelagde julekaker og kjøttkakemiddagen. I Zürich forsvinner brunosten fort og pinnekjøttet er også populært.

Julemarkedet samler mennesker som ellers ikke ser hverandre så ofte - både gjester og frivillige medarbeidere. Julemarkedet er et sosialt arrangement der nordmenn i Sveits kan engasjere seg gjennom å selge norske matvarer for Sjømannskirken.

For Sjømannskirken i Sveits er inntektene fra julemarkedene særdeles viktige for å opprettholde og utvikle virksomheten. Dette er også fine arrangement som viser noe av den norske matkulturen enten det er lutefisk, laks, brunost, pinnekjøtt, kransekaker eller vafler.

Dette kan du få kjøpt på julemarkedet

Solbærsaft, Gudbrandsdalsost, fløtemysost, ekte geitost, Skomvær fiskesuppe, Bergens fiskesuppe, fiskeboller, juleansjos, makrell i tomat, sardiner i tomatsaus, torskerogn, Mills kaviar, Møllers tran, sursild, syltetøy, multesyltetøy, tyttebærsyltetøy, blåbærsyltetøy, Ifa saltpastiller, melkesjokolade , gaffelbiter, pinnekjøtt, kjøttpålegg, bamsemums, smørbukk karameller, Joikakaker, kålrabistappe, surkål, risengrynsgrøt, Mors flatbrød, vestlandslefse, rømmegrøt, sognemorr, leverpostei, fenalår, mårpølse, firkløver, smil, gullbrød , kvikklunsj, laban seigmenn, marsipangriser, juledekorasjoner, julepynt, nisser m.m.

Vil du være med å bidra?

Glad i å bake? Her kan du bake til julemarkedet i Genève
Har du små gjenstander eller ubrukte klær liggende? Her kan du gi til bruktbordet
Ønsker du å gi en gevinst til lotteriet i Genève? Finn ut hvordan her