Vil du være med som frivillig medarbeider på julemarkedet?

<
>

Vi gleder oss til å endelig kunne ha vanlig julemarkedet i Genève i år, med gode smitteverntiltak og mange frivillige. Julemarkedet blir lørdag 27. november kl 10-15 på Forum Meyrin.

Alle som skal hjelpe til eller besøke julemarkedet må vise grønt Covid-pass, dvs ha fått en negativ test eller være fullvaksinert. Vi har også ekstra fokus på renhold og desinfisering.

Vi trenger mange villige hender og gode smil, og kjenner du noen du kan invitere med som frivillig er det kjempefint. Vi gleder oss til å skape et hyggelig julemarked sammen!  

Fredag ettermiddag 26.november rigger vi opp bordene og selve markedet er lørdag 27.november fra kl 10-15. Vi trenger frivillige både fredag og lørdag.

Lørdag er oppmøte kl 09.00, og vi regner med å være ferdige med nedrigginging  mellom kl 16-17.00. Noen får ansvar på hver stasjon, og sørger for å ha oversikt over hvilke oppgaver som skal ivaretas.

NB KAKER: Vi trenger mange kaker til kafeen, så har du mulighet til å ta med en kake er det kjempefint, gi beskjed i skjemaet under. Har du ikke mulighet til å være med på dagen kan du selvsagt levere en kake likevel :-) Og baker du småkaker som kan selges er du også velkommen til å ta med det.

Takk for at du vil være med!

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.

Del