Småbarnstreff i Genève

Vi har småbarnstreff utendørs i vår!

I vår møtes vi ute når været tillater det. Onsdag 3. mars kl 13-15 møtes vi ved lekeplassen i Botanisk hage. Vi kan være 15 stk i en gruppe ute, og det er lov å synge med barn. Ta med nistelunsj og noe å sitte på, vi tar med vafler.

Vi må ha påmelding så send en melding til Lene på tlf 0765883250 eller en e-post til lev@sjomannskirken.no.

Vi har en WhatsApp gruppe, vil du bli med på den kan vi holde kontakten om det blir endringer.

Velkommen til sangstund, lek, prat og vafler Vi møter hver annen onsdag fra kl 13.00-15.00

Både helt små og litt større barn er velkommen. Ta gjerne med noen du kjenner!

Når vi er på sjømannskirken er dette adressene:

Esplanade des Récréations 1, 1217 Meyrin

Ta trikk 18 mot Cern og gå av på Hôpital de la Tour. Gå noen meter tilbake, ta inn til venstre i lyskrysset. Ta første vei til høyre forbi apoteket. Den tredje blokken nedenfra, blå, er vår blokk. Gå rundt hjørnet på oversiden og du finner oss!

Datoer for småbarnstreff denne våren er: 3. mars i Botanisk hage, 17. mars, 31. mars, 14. april, 28. april, 12. mai, 26. mai, 9. juni og 23. juni . Hvis vi igjen kan samles inne gjør vi det, hvis ikke møtes vi ute. Vi gir beskjed om hvor fra gjengen til gjengen.

T a kontakt med Lene Moen Vik på 0765 883 250 for mer informasjon.