GUDSTJENESTER VÅREN 2021
Se kalenderen

Genève
Vi har stort sett gudstjeneste med nattverd og søndagskole omtrent hver tredje søndag i Genéve klokken 11.00. Vi vil bruke vårt nye sjømannskirkelokale til gudstjenester, men vil også bruke kapellet på Økumenisk senter til blant  konfirmasjon og Luciagudstjeneste.

Zürich
Sjømannskirken har også gudstjenester i Zürich omlag tre ganger i året. En etter julemarkedet i november,  en påskegudstjeneste og en i forbindelse med sommerfesten i Baden/Wettingen. Gudstjenesten  rundt påsketid feires Palmesøndag iReformierte kirche, Küsnacht 28. mars kl 12.00.

Bern
I samarbeid med ambassadør Erik Førner, ønsker vi velkommen til norsk julegudstjeneste i Bern. Se kalenderen
Ta deg en fortjent pause i julestria og bli med på en tradisjonsrik og stemningsfull gudstjeneste i ambassadørens vakre residens, Kirchenfeldstrasse 90, 3005 Bern. Alle er hjertelig velkommen.

St. Sulpice, Lausanne.
Den gamle, romanske steinkirken gir en helt spesiell stemning og ramme rundt gudstjenestene i juni og i desember. Norsk kor deltar som oftest på disse. Velkommen til en gudstjeneste for både øye og sjel! Sted.Eglise Evangelique Rèformèe St. Sulpice. Chemin du Crêt. 1025 St Sulpice.

Basel
Vi ønsker å holde gudstjenester i Basel i minst en gang i året i Zwinglihaus i Gundeldingerstrasse 370. Christer Løvold er organist og sjømannsprest Henning Vik leder gudstjenesten. Vi har med noe norske varer for salg.

Julaftengudstjenester - Genève og Zürich
Julaften er en typisk norsk - og ikke like typisk sveitsisk tradisjon. Vi feirer julaftengudstjeneste kl 16.00 i Holy Trinity Church i Généve. Velkommen til en fin og tradisjonsrik samling med julesalmer og juleevangelium. Sted:Holy Trinity Church, Rue du Mont Blanc, Généve.
I Zürich inviterer kirkekomiteen til en julesamling iMartin Luther Kirchepå julaften kl 14.00. Der samles nordmenn til julesanger og hyggelig samvær.

Se påkalenderenfor oppdatert tid og sted.