GUDSTJENESTER HØSTEN 2020
Se kalenderen

Genève
Vi har stort sett gudstjeneste med nattverd og søndagskole omtrent hver tredje søndag i Genéve klokken 11.00. Vi vil bruke vårt nye sjømannskirkelokale til gudstjenester, men vil også bruke kapellet på Økumenisk senter til blant  konfirmasjon og Luciagudstjeneste i høst.

Zürich
Sjømannskirken har også gudstjenester i Zürich omlag tre ganger i året. En etter julemarkedet i november,  en påskegudstjeneste og en i forbindelse med sommerfesten i Baden/Wettingen. Gudstjenesten i november og rundt påsketid feires i Aki, katolische Hochschulgemeindei Zürich (Hirschgraben 86) og starter kl 15.00. Kirkekomiteen i Zürich har alltid forberedt en nydelig kirkekaffe/lunsj med smørbrød og kaker etter gudstjenestene i Zürich. Det blir ofte solgt norske varer på kirkekaffen etter gudstjenestene.

Bern
I samarbeid med ambassadør Erik Førner, ønsker vi velkommen til norsk julegudstjeneste i Bern. Se kalenderen
Ta deg en fortjent pause i julestria og bli med på en tradisjonsrik og stemningsfull gudstjeneste i ambassadørens vakre residens, Kirchenfeldstrasse 90, 3005 Bern. Alle er hjertelig velkommen.

St. Sulpice, Lausanne.
Adventsgudstjeneste med Norsk kor i Genève i det nydelige kapellet i St. Sulpice. Den gamle, romanske steinkirken gir en helt spesiell stemning og ramme rundt gudstjenesten. Velkommen til en gudstjeneste for både øye og sjel! Sted.Eglise Evangelique Rèformèe St. Sulpice. Chemin du Crêt. 1025 St Sulpice.

Basel
Vi skal holde gudstjeneste i Basel 17. oktober kl 14 i Zwinglihaus i Gundeldingerstrasse 370. Christer Løvold er organist og sjømannsprest Henning Vik leder gudstjenesten. Vi har med noe norske varer for salg.

Julaften - Genève og Zürich
Julaften er en typisk norsk - og ikke like typisk sveitsisk tradisjon. Vi feirer julaftengudstjeneste kl 16.00 i Holy Trinity Church i Généve. Velkommen til en fin og tradisjonsrik samling med julesalmer og juleevangelium. Sted:Holy Trinity Church, Rue du Mont Blanc, Généve.
I Zürich inviterer kirkekomiteen til en julesamling iMartin Luther Kirchepå julaften kl 14.00. Der samles nordmenn til julesanger og hyggelig samvær.

Se påkalenderenfor oppdatert tid og sted.