Julekonsert på sjømannskirken

"Meditations On Christmas" med Gunnar Halle og Espen Eriksen, fredag 22 november kl. 18.00.

"Meditations On Christmas"

"Meditations On Christmas" er et duoprosjekt med Gunnar Halle (trompet) og Espen Eriksen (piano) som presenterer de kjente julesangene i en helt ny drakt.

Dette er improvisatoriske og meditative versjoner av julesangene som vi har fått veldig mange fine tilbakemeldinger på i løpet av våre over 150 konserter i Norge, Danmark, Island, Hellas, Spania, England og Skottland. Anmeldelsene av plata var også veldig fine, med blant annet terningkast 5 i Dagbladet.

Bergens Tidende skrev for eksempel:“Halles uttrykksfulle tone og Eriksens følsomme akkordløp skaper lyriske og skjøre, nesten gjennomsiktige stemninger i et samspill som uten fiksfakserier fremhever kraften i de kjente melodiene.”

Enkel servering med "smak av jul" og mulighet for å kjøpe mat og drikke.

Hjertelig velkommen til konserten på sjømannskirken fredag 22. november.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.