Britt Stene

Det er med stor sorg vi informerer om at Britt Stene er død.

Britt sovnet stille inn fredag ettermiddag 31. mai med ektemann Pål hos seg, etter lang tids sykdom. Britt var regnskapsfører her i Sjømannskirken i Torrevieja i 12 år. Hun var en kjær medarbeider og venn for alle oss som fikk arbeide sammen med henne. Britt var samvittighetsfull og nøyaktig i alt hun foretok seg. En trofast og lojal medarbeider, med sans for detaljer og orden. Samtidig med glimt i øyet, en underfundig replikk fylt av lun humor, og et varmt og omsorgsfullt nærvær i fellesskapet med stort engasjement for Sjømannskirken. Hun etterlater seg et stort savn og tomrom, aller mest for Pål, og for oss alle som fikk gleden av å få arbeide med henne og lære henne å kjenne. I sorgen er vi fylt av takknemlighet over den hun var og det hun fikk bety. Vi lyser Guds fred over hennes liv og minne.

Bisettelsen finner sted i Sjømannskirken tirsdag 11.juni kl.13.30.
I stedet for blomster ønsker Pål at det blir gitt en minnegave til Sjømannskirken i Torrevieja.
Kontonr. Sparebanken Sør: 8220.02.83380. Vippsnr: 64840. Husk å merk gaven med "Minnegave Britt Stene".

Staben i Sjømannskirken.