Countrykveld med Steff Nevers og G. Thomas!

Konsert tirsdag 9. april kl 19:00.

1{  "recurrence": "1",  "weekInterval": "1",  "monthYearOption": "1",  "interval": "1",  "weekDay": "1",  "month": "1",  "monthOption": "1",  "startDate": "2019-04-09 19:00",  "endDate": "2019-04-09 21:00"}
09.04.2019 kl 19:00

Det er med stor glede vi ønsker Steff Nevers og G. Thomas velkommen tilbake til Sjømannskirken igjen! Alle dere som er glad i countrymusikk: ikke gå glipp av denne anledningen!

Dette får dere høre:

Gode gamle klassikere og nyere countryslagere, samt låter fra eget repertoar. Litt artige historier rundt country- historien og fra de kjente artistene i USA. Vi satser på at det blir veldig hyggelig og en minnerik kveld på Sjømannskirken i Torrevieja!

Billetter kan kjøpes i kirkens åpningstider. 
Billettsalg også utenfor kirken fra kl 18 før konserten.

Dørene åpner kl 18:30. 

Inngang: 

STEFF NEVERS -

Countryartisten Steff Nevers debuterte med 'Closest To My Heart' (2009) etterfulgt av en TV kampanje på TV2. Til nå utgitt 4 album sammenlagt. Dette har resultert i Gullplater, 2 nominasjoner til Spellemannsprisen, Britisk CMA awards og 3 LDA Hall of fame awards.

Etter en aktiv konsert virksomhet i Norge og resten av Europa, ble Steff personlig invitert av sjølvaste Toby Keith til å være support på hans første Europa turné. Deltatt på flere populære TV program på NRK og TV2 som bl.a. ’Beat For Beat’ og ’Sommeråpent’.

G.THOMAS -

Country legenden G.Thomas har vært en pioner innen country musikken i Norge og kunne for ikke så lenge siden feire 35 år som plate artist. Han har til nå utgitt 11 album og høstet mange musikalske frukter i sin karriere.

Han har vært support for outlaw countryens største legender ’THE HIGHWAYMEN’. Som besto av Johnny Cash, Waylon Jennings, Willie Nelson og Kris Kristofferson. I tillegg fikk Gunnar æren av gjøre duett med Waylon Jennings live og på album. Samtidig har han hatt et livslangt samarbeid med den legendariske Bobby Bare. G. Thomas har spilt og turnert over hele Europa samt på CMA festivalen i USA.

Del