Frivillighet

Å være frivillig er spennende, givende arbeid og Sjømannskirken trenger ulike mennesker og ulike egenskaper.

Sjømannskirkens visjon er å gi mennesker mot til tro, håp og engasjement. Skal det virkeliggjøres behøves alle! Alle har noe å bidra med; et godt smil, et håndtrykk, ønske om en god dag, å kunne ta i et tak med noe praktisk. Oppgavene kan være svært forskjellige, men tilsammen danner de den fargerike mosaikken som er en levende sjømannskirke. Noen oppgaver er små i omfang, noen tar mer tid. Noen synes lite, andre blir lagt merke til av mange. Men alt trengs og er like viktig for at helheten skal fungere. Uten hver enkelts engasjement er det noe vesentlig som mangler.

Frivillighet handler også om å være med på å skape trygge rammer. Derfor bruker vi tid på å finne oppgaver som passer og bli kjent med hver og en som ønsker å engasjere seg.

Oppgavene er mange! Har du lyst til å bidra? Ta kontakt!

Velkommen!

Send gjerne en e-post til:

Cathrine Hopstock Havgar; chh@sjomannskirken.no