Julefeiring på Sjømannskirken

NB. Påmelding.

Velkommen til en hyggelig julekveld for store og små på Sjømannskirken!

Kl. 15.00 blir det juleaftengudstjeneste i Iglesia de la Inmaculada.

Det blir tradisjonell julemiddag kl 18, hyggelig program, dessert, kakebord, gang rundt juletreet - og kanskje får vi besøk av julenissen i år også?

Alle tar med en innpakket presang til mellom 5 og 10 € når dere kommer til festen. (merk gaven med kjønn og alder)

Det erbindende påmeldingtil julemiddagen - billetter selges på Sjømannskirken fra 18. nov.

Dersom du ikke kan komme og hente billett, kan du sende en mail: torrevieja@sjomannskirken.no
Vi trenger navn og telefonnummer til påmeldingen. Julemiddagen blir ikke reservert før betaling er registrert.

Norsk bank: Sparebanken Sør 8220 02 83380                                                                                                                                                                           Spansk bank: Sabadell ES74 0081 1279 61 0001419849                                                                                                                                                                                  VIPPS: 64840 (Obs. merk betaling med "julemiddag" og navn.)

Dersom du melder på barn, må vi også vite barnas alder.
Fastboende par, familier og enslige prioriteres.

Andre kan sette seg på venteliste. Er det plasser igjen, vil denne listen åpnes i midten av desember.

Pris: 40 € for voksne og 20 € for barn under 15 år.

VELKOMMEN :)