Julemarked 2021!

12 - 13. november.
19 - 20. november.
Trekning Julelotteri: Lørdag 20. november.

JULEMARKED 2021

12 - 13 november

19 - 20 november

Åpningstider: Alle dager: kl 11.00 - 15.00.

Trekning av julelotteriet: lørdag 20. november

Salg av nydelige produkter som er produsert av arbeidsgruppa på kirken.                                                                                                                                Salg av lodd til julelotteriet og salg av julebakst.

Åpen kafèmed salg av kaffe, kaker og forfriskninger.

Vi tar smittevern på alvor, bruker munnbind innendørs og passer på håndhygiene og avstand.

Du kan kjøpe lodd til julelotteriet enten påkirken, via vipps eller her på nettsiden.Slik kjøper du lodd digitalt:

VIPPS:
Vipps nummer er 657450Prisen pr. lodd er €1 eller 11 Kr.

Du betaler for ønsket antall lodd, og vær nøye med å skrive i meldingsfeltet: Julelotteri 2021, antall lodd, navn og telefonnr.

KORT: Beskrivelse ser du nedenfor.

Takk for støtten!

Vi gleder oss til julemarked:)

Velkommen innom til handel, kaffe og hyggelig treff.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.