SUPERsøndag

3 søndager denne høsten inviterer vi til Supersøndag på Sjømannskirken!

3 søndager i høst ønsker vi store og små velkommen til en leken dag på Sjømannskirken!

Vi starter med grillmat og mingling kl.15, fortsetter så med leker i mange ulike varianter samtidig som det er mulig å få seg litt popcorn og sukkerspinn! Vi avslutter supersøndagen med familiegudstjeneste kl.17.

Her er en oversikt over høstens SUPERsøndager:

2. september:

kl 15:00: Vi starter høsten med et brak, og inviterer til grillmat, gøy og moro for hele familien fra kl 15:00.
kl 17:00: Familiegudstjeneste og utdeling av 6-årsbok. Førsteklassingene med familie er spesielt invitert!

21. oktober:

kl 15:00: Grillmat, gøy og moro for hele familien
kl 17:00: Familiegudsjeneste, høsttakkefest og utdeling av 4-årsbok.
NB: alle 4-åringer er invitert til en egen 4-årssamling på Sjømannskirken under Småbarnstreffet på fredagen i forkant - altså 19. okt. kl 12:00.

2. desember:

kl 13:00: Juleverksted og adventsgrøt med mandel - eller pølse i brød for de som heller vil ha det. NB: merk tidspunktet.
kl 15:00: Lys-Våken- gudstjeneste! Alle barna som har overnattet i kirken denne helgen er med og lager gudstjeneste for oss.

Dette tror vi blir GØY for både liten og stor, VELKOMMEN!