17. mai-feiring i København

Velkommen til 17. mai-feiring med sjømannskirken!

17. mai 2021 på Sjømannskirken i København.

Sjømannskirken markerer Norges grunnlovsdag, men i en litt mindre skala. På grunn av begrensede plasser vil det være påmelding til alle arrangementer vi avholder 17. mai.

Det er mulig å melde seg på festgudstjeneste kl. 13, som avholdes i Vor Frelsers kirke.

Kl. 19 inviterer vi til festaftenpå Sjømannskirken. Her blir det servert rømmegrøt med spekemat og bløtkake til dessert. I tillegg vil det være musikalske og kulturelle innslag. Pris: 230,- voksen, 150,- studenter og 100,- for barn.

Arrangementet kl. 15 på Sjømannskirkens uteområde med leker for barna og salg av pølse, brus og is, er dessverre fullt. Det er mulig å sette seg på venteliste.

For at så mange som mulig skal kunne være med kan man bare melde seg til ett arrangement. Takk for forståelse for at det er slik vi må gjøre det i år pga. restriksjoner!

Send e-post til Sjømannsprest Hanne for påmelding: hmp@sjomannskirken.no

Velkommen til feiring av nasjonaldagen!

Vanlig program:

Flaggheising og kransepåleggelse ved minneankeret utenfor Sjømannskirken.

Festgudstjeneste i Vor Frelsers kirke.

Festprogram i parken Ved Stadsgraven.

Taler, sang, leker for barn og salg av pølser, is og brus.

Hele Danmark feier 17.mai