Konfirmanter 2020/2021Info og påmelding

DIGITAL UNDERVISNING 14.02.21, kl. 12.00-16.00:
Klikk her for å bli med i møtet

Velkommen som konfirmant hos oss på El Campanario.

Velkommen til å delta som konfirmant på El Campanario! Om du er usikker på om du vil konfirmeres, eller ikke er døpt, er du allikevel velkommen.
Dette blir et spennende år med aktive samlinger der vi lærer om livet, fellesskapet og den kristne tro. Vanligvis møtes vi en søndag i måneden til aktiviteter og undervisning. Vi spiser sammen og deltar på gudstjenesten.

Det koster 50 euro å delta på opplegget.
Vi ønsker at alle skal ha mulighet til å konfirmeres og oppfordrer derfor til å ta kontakt dersom det er vanskelig å betale.
Betalingsfrist 1.november 2020.

Har du spørsmål i forbindelse med konfirmasjonen - ta kontakt med Silje Håve Smørvik på: shs@sjomannskirken.no

Kort oppsummering med infoen som ble gitt på foreldremøtet 6. september:

• Husk påmelding
  • Første samling 20. september kl. 11-15, på kirka. Da vil de få oversikt over resten av samlingene. Konfirmantene trenger ikke å ha med noe på samlingen.
  • Konfirmasjonsdag på palmesøndag, 28. mars 2021. Restriksjoner vi må forholde oss til på den dagen må vi komme tilbake til, men vi ønsker å være løsningsorienterte og kommer til å ha hovedfokus på at konfirmantene skal få en finest mulig dag.
  • Vi har et samarbeid med Lux Mundi og Familieveiviseren.
  • Unntakstilstand trolig hele skoleåret. Vi jobber med å finne ut hva vi gjør med leir, men det blir ikke til London dessverre!

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.