Webinar 9. juni: Godt foreldresamarbeid etter samlivsbrudd

Velkommen til webinarer med ulike tema sentrale i Sjømannskirkens arbeid.

Sjømannskirken har mange ansatte med spesialkompetanse på ulike felt. Vi ønsker nå å by på noen av dem via digitale flater. 

Webinaret har inntil 45 minutters varighet. Først omlag 20 minutters faglig foredrag, før vi åpner for spørsmål og kommentarer fra deltakerne. Plattformen vi bruker er Zoom.

Dersom du ikke kan følge webinaret direkte, kan du se webinarsendingen i etterkant. Vi legger ut video av webinaret påfølgende dag.

Kommende webinarer:

Tirs 9. juni kl 14.00: Fortsatt foreldre - hvordan skape et godt nok foreldresamarbeid etter samlivsbrudd? 

Irene Seglem, familieterapeut i familieveiviseren i Spania gir gode tips om hvordan foreldre kan oppføre seg og snakke sammen på en måte som vil være bra for barna, når de ikke lenger bor sammen. Barnas barndom er nå. Det er nå barna danner seg sitt bilde av moren og faren sin og av forholdet mellom dem. Det er et bilde som vil være med dem resten av livet, og som vil prege dem og deres eget liv. Velkommen til webinar om hvordan du kan se barnets livsverden og samarbeide om felles barn.

Tidligere webinarer:

Margit Vea jobber på Sjømannskirken i Tenerife og forteller om at god mat er god omsorg! Spis deg til bedre helse i kropp og sjel.

Se hele webinaret her.
Last ned presentasjonen her.

Hverdagsliv i utlandet fra barnets perspektiv. Å være familie i utlandet krever noe ekstra av familien. Webinar ved Grete Peralta, sosionom og familieterapeut i Sjømannskirkens Familieveiviseren.

Se hele webinaret her.

Jan Stellef Rønningen, leder for beredskap næringsliv gir deg verktøy til hvordan du kan bli en bedre lytter, hvordan du stiller de gode spørsmålene og hvordan tørre å gå inn i de vanskelige temaene.

Se hele webinaret her.

Sjømannskirkens studentprester og studentdiakon arbeider tett på norske studenter i utlandet, til hverdags, fest og i krise - nå også koronakrise.

Se hele webinaret her.


Irene Seglem og Torun Rundhovde Mørenskog i Sjømannskirkens Familieveiviser i Spania: Familieperspektiver og betydningen av å anerkjenne barns følelser. 

Se hele webinaret her.

Steinar Rishaug, sjømannsprest og familieterapeut: Konflikt og konflikthandtering – korleis bidra til eit konfliktløysande fellesskap.

Se hele webinaret her.

Her kan du laste ned presentasjonen. 


Knut Lyngseth og Øyvind Aadland, ambulerende prester i Afrika: Kulturell forståelse av krise. Korona i en afrikansk kontekst.

Se hele webinaret her.

Gi en gave

Del