Musikalsk start på 2014

Sangglede og giverglede på Kjerka

Årets første begivenhet på Sjømannskirken på Lanzarote var konserten med Hilde Norland Gundersen og Espen Gjelstad Gundersen, samt deres to barn Leah og Daniel og Hildes foreldre Jørg og Grete Jørgensen. Konserten "En tonereise" samlet 150 personer, så kirken var helt full! Konferansier, Daniel på 10, ønsket alle velkommen til konserten og presenterte sin flotte musialske familie fra Skien.
Konserten var variert, og ble rammet inn av de kjente sangene  "Så skimrande var aldrig havet" og "Somewhere over the rainbow". Midt i konserten ble det trio av tre generasjoner mor ,datter og barnebarn. Senere vanket det kvartettsang. Alt akompagnert mesterlig på tangenter av Espen, som forøvrig selv har komponert og arrangert mye av repetoiret. Avslutningsvis ble det samlet  inn over 1000€ til hjelpearbeidet på Filipinene, og folk koste seg med bløtkake og kaffi på terrassen etterpå. Takk til alle som var med å gjøre dette mulig!