Hurra for 17.mai!

Storstilt feiring av nasjonaldagen.

Godt og vel 40 gjester var til stede under sjømannskirkens frokost, og ordføreren i Tias kommune Pancho Hernandez fikk æren av å bære det norske flagget først i 17.mai-toget: Ordføreren skrev på si Facebook-side Pancho Hernandez at han var beæret over å bli invitert til 17.mai-festen, og gratulerte alle nordmenn på øya med dagen og ikke minst med grunnlovsjubileet. Han sa også at dette var en travel dag for han, med Ironman og et bryllup på samme tid, men han ville ikke gå glipp av denne viktige norske dagen.

Ordføreren fortalte videre at han er ordfører i en kommune hvor over halvparten av innbyggerne er født utenfor Spania, og over 75 forskjellige land er representert. Han takket for det nordiske bidraget til Lanzarote, både turister og de som bodde her fast.
Etter flaggheis, 17.mai-tog, frokostbuffet med de deiligste retter og god prat ble det program inne. Gørild J Jacobsen hadde 17.mai-tale. Anne P. Ferstad spilte vakker pianomusikk av Mozart. Så fikk vi se 17.mai-rappen "Enig og tro til Dovre faller". Najonalsanger og åresalg var ingredienser videre før kaffimaten. En vellykket 17.mai!
Del