"We are all made of glue"

Kveldens innleder på lesesirkelens tredje kveld, torsdag 25. mars, er Hilde Eikeland Bergstrøm

Lesesirkelen på El Campanario torsdag 25. mars 2021

Tittel: We are all made of glue

Forfatter: Marina Lewycka

Forlag: Penguin 

Innleder: Hilde Eikeland Bergstrøm

Presentasjon av innleder

Hei! Jeg heter Hilde, 27 år gammel fra Kristiansand. Jeg jobber for tiden på den norske skolen i Malaga, og stortrives med det. 

Når det kommer til mitt forhold til litteratur, så begynte jeg ikke å lese bøker før jeg var ferdig på videregående, da slukte jeg det som var av krimbøker. Etter det så har det vært stort sett krim som har vært favoritten, men denne boken er nok mer den rake motsetningen Jeg var innom en bruktbutikk her i Los Boliches, og ble nysgjerrig på denne boken. Det har vært en gledelig overraskelse, og stor underholdningsverdi for min del.

Kort om boken

Boken starter med at hovedpersonen blir forlatt av sin mann, og hvilke komplikasjoner som følger med dette. Så blir hun kjent med sin eldre nabo, som hun ellers har oversett. Boken tar for seg deres historier, hvordan de kom seg der de er i dag. Det er en fantastisk historie som utfolder seg, og hvordan man kan dømme noen før man blir kjent med dem. Her er det en reise gjennom ensomhet, Holocaust, hvordan Palestina er blitt slik vi kjenner det i dag, politikk og ikke minst om lim. Boken er sprekkfull av humor, og fantastiske observasjonen av hverdagslivet.  

Del