"Vi trenger mer vaffelrøre"

Sjømannskirken søker frivillige til å lage liv og røre under årets JULEBASAR!

Dugnad (av norrønt dugnaðr, 'hjelp') er arbeid utført i fellesskap der dei som medverkar ikkje vert betalte. Arbeidet kan utførast for fellesskapet eller for ein enkeltperson. Dugnadar skjer vanlegvis i eit lokalsamfunn, men kan òg skipast til på regionalt, nasjonalt eller til og med internasjonalt plan.Wikipedia

Bli med på årets største dugnad!

Det å være frivillig kan være en berikelse for mange og vi her på Sjømannskirken i London er veldig stolte over den innsatsen og dugnadsånden våre frivillige yter. Uten de frivillige ville det ikke vært en kirke i London og heller ikke et levende sted for mange nordmenn å føle tilhørighet til!

Vi søker nå frivillige til årets JULEBASAR som går av stablen 22-24 november. På denne siden kan du enkelt registrere deg som frivillig! SCROLL NED

Oppgavene varierer alt etter som hva du ønsker å bidra med:

Vaffelsteking, rigging, servering, salg av mat på gatemarkedet, salg av mat på plassen, salg av julevarer inne, oppvask, rydding, loddsalg osv.

I tillegg har vi en oppfordring til dem som liker å bake; vi tar imot kaker hele høsten! Vi selger mye kaker på basaren, runde kaker, formkaker og småkaker. Hvis du har lyst å bake en eplekake (eller fem), så tar vi imot og fryser de her på kirken og selger de på basaren.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.